Nordicbet, free spins

nice guy

Nordicbet, free spins på Gonzo’s Quest

Ända sedan den nya videoslotten Gonzo’s Quest blev en del av slotssortimentet hos NordicBet har den förekommit flitigt i NordicBets olika specialerbjudanden och kampanjer, och det har har funnits – och finns fortfarande – många tillfällen att få free spins på Gonzo’s Quest hos NordicBet.

Om du vill få fria spins på Gonzo’s Quest finns det några tips som kan vara bra att tänka på:

1.) Om du inte redan är medlem hos NordicBet, kolla upp vilka välkomsterbjudanden de har just nu. Ofta har det gått att få både matchningsbonus och fria spins på Gonzo’s Quest för den som gör sin första insättning.

2.) Besök sajten regelbundet för att se vilka nya kampanjerbjudanden som läggs ut för nya och befintliga medlemmar. Ibland är kampanjerna med gratissnurr hos NordicBet ganska korta, så det gäller att hålla ögonen öppna.

3.) Tänk på att NordicBet ofta har specialerbjudanden knutna till särskilda händelser, till exempel storhelger och uppmärksammade idrottsevenemang. Inför sådana tillfällen kan det löna sig extra mycket att leta efter möjligheter till free spins på Gonzo’s Quest.

gonzos-quest

Prova på Nordicbets fria spins via denna länk.

Förutom free spins finns det möjlighet att skaffa bonuspengar hos NordicBet, och dessa bonuspengar kan du sedan spendera på Gonzo’s Quest vilket i princip innebär att det blir free spins. Som ny medlem får du 100% välkomstbonus upp till €200 när du gör din första insättning. Sätter du in €200 får du alltså €200 gratis! Omsättningskravet är 35x, och spelar du på Gonzo’s Quest och andra slotmaskiner går det tämligen snabbt att uppfylla det eftersom spel på slotmaskiner räknas till 100%. Om du däremot ägnar dig åt till exempel videopoker tar det betydligt längre tid eftersom insatser på videopoker bara räknas till 10%.

Ett annat exempel på hur du kan få bonuspengar hos NordicBet är deras nattsuddarbonus. Gör en insättning mellan klockan 23:00 och 03:00 så får du 35% bonus. Du kan få upp till €70 extra att spela för!

Vad är Gonzo’s Quest?
Gonzo’s Quest är en modern videoslott från välrenommerade NetEntertainment (NetEnt) där vi får följa den spanske äventyraren Gonzo på hans jakt efter den legendariska staden El Dorado i Amazonas. Den här slotmaskinen utmärker sig bland annat genom att inte ha några snurrande hjul, istället är det stenblock med inristade med symboler som faller ned över skärmen och kan bilda vinnande kombinationer.

Gonzo’s Quest har fem kolumner och totalt 20 vinstlinjer, och du bestämmer själv myntvärde, hur många linjer du vill aktivera och hur många mynt du vill spela per linje. Självklart finns här en lång rad av de populära funktioner man förväntar sig av en modern videoslott, såsom jokrar, spridningssymboler, multiplikatorer och möjlighet att vinna frispinn.

Det finns gott om free spins att vinna när man spelar Gonzo’s Quest, och under dessa fria spins kommer eventuella vinster att multipliceras med minst 3 och mest 15. Dessutom går det att vinna nya fria spins under ett frispinn. Eftersom det inte finns några hjul i Gonzo’s Quest utan bara en massa rasande stenblock kallas omgångarna med frispinn för ”Fritt Fall”.

Be Sociable, Share!