Mr Green, free spin

nice guy

Mr Green, free spins på Gonzo´s Quest
Mr Green brukar ofta har olika specialerbjudanden där de delar ut free spins på sina slotmaskiner, och en av de maskiner som ofta förekommer i dessa kampanjer är Gonzo’s Quest. Gonzo’s Quest är en innovativ slotmaskin från NetEntertainment (NetEnt) som istället för snurrande hjul har stenblock som rasar ned över skärmen. Om du får en vinnande kombination exploderar de symboler som ingår och ger plats åt nya symboler så att du kan vinna ännu mer pengar under samma omgång. Varje gång detta händer ökar multiplikatorn som multiplicerar din vinst och om du verkligen har turen på din sida kan den gå hela vägen upp till 15x.


Prova på Mr Greens fria spins via denna länk.

Hur gör jag för att få free spins på Gonzo’s Quest hos Mr Green?

1.) Besök regelbundet Mr Greens blogg (blog.mrgreen.com) eftersom det är där Mr Green brukar offentliggöra sina specialerbjudanden först. Här anslås till exempel tävlingar där du kan vinna free spins på Gonzo’s Quest och allmänna utdelningar där alla som vill får spela ett visst antal omgångar gratis.

2.) Om du inte redan är medlem hos Mr Green, kontrollera vilket välkomsterbjudande det är som gäller nu. Nya medlemmar brukar alltid få 100% matchningsbonus upp till 1 000 kronor när de gör sin första insättning, och dessutom brukar Mr Green ofta kasta in 10 free spins på någon av hans favoritautomater. På senare tid har detta ofta inneburit Gonzo’s Quest, men det kan även vara någon annan maskin som gäller för tillfället, till exempel Boom Brothers eller 2 Million BC.

SE_Screenshot_mrgreen-index

3.) Mr Greens svenska blogg har ofta specialerbjudanden kopplade till aktuella händelser i Sverige, till exempel final i melodifestivalen eller att det plötsligt blivit snöstorm i halva landet. När det är något speciellt på gång kan det alltså löna sig lite extra att besöka Mr Green och Mr Greens blogg för att se om det delas ut några fria spins eller om det går att vinna några i någon tematävling.

4.) Tänk på att du kan använda dina bonuspengar och på så sätt få spela gratis på Gonzo’s Quest. Förutom den bonus du får som välkomstgåva finns det goda möjligheter att även senare få bonuspengar hos Mr Green Casino, till exempel genom att delta i tävlingar och genom det generösa bonusprogrammet Gröna Hissen. Första gången du loggar in till Mr Green varje dygn får du poäng, och om du dessutom spelar får du ännu mer poäng. Poängen ger dig lotter, och varje vecka dras 10 vinnare som får upp till 1 000 kronor i vinstpengar att spela för. Detta motsvarar många sköna free spins på Gonzo’s Quest!

Be Sociable, Share!